Nu ska vi flytta!

Jag ska inte flytta och bloggen ska inte heller flytta. Utan lill-Isapisa-skruttan ska få ta och flytta till min kära vän Fanny under heeela sportlovet.
Så eftersom Isa ska flytta så måste hennes grejer få flytta med henne. Jag har skrivit en väldigt bra packlista som ni kan få ta del av!
 
1. Hö. Det går åt en höbal på två dagar, och jag ska vara där i 11 dagar. Så det blir 5 höbalar. Det ingår silage där, men jag vill nog inte "byta" Isas matvanor.
 
2. 1 spånbal. Det borde nog räcka. Kanske någon pelletspåse också?
 
3. All mat, förutom höet. Mashen och pelletsen.
 
4. En massa höpåsar så att jag kan packa hö åt henne.
 
5. Täcken. Herregud vad mycket täcken en ända häst kan ha! De som ska med är: Regntäcket(som tål regn och ändå är ganska svalt), Vintertäcket(som är till för de allra värsta snöstormarna), Stalltäcket(som hon kan ha under natten om det är kallt eller att hon hade blivit svettig), Fleecetäcket(som jag ångara att jag skrev upp. Det stryker vi!) och sist, men verkligen inte lättast, Ulltäcket(det tänkte jag ta med för om vi ska ta lite bilder på dom, men vi strycker det också!).
 
6. All utrustning: Benskydd, Sadel, Träns, Hjälm, Ridväst, Benlindor och ett extra schabrak.
 
7. Mina NH-grejer. Grimman, Repet, Spöet och Halsringen. Men halsringen är bara ett grimskaft...
 
8. Också sådana "extragerejer". Som t.ex. Sadeltvål, Sadelbalsam, Grimma, Grimskaft, Pälsglans, Borstar och lite sådant.
 
Det var hela listan och jag är supertaggad! Det är faktiskt IDAG vi ska flytta. Det kommer att bli kanonbra!
 
 
Kram på er och ha en bra eftermiddag! :) Nu ska jag gå ut och packa. Bye.